Mirthe Sleper is samen met partner Christien Naber - beiden als beeldend kunstenaars / eigenaren van Kunst & Bedrijf Oss - actief op diverse terreinen van beeldende kunsttoepassingen, ontwerp, coaching en persoonlijke groei.

 

Kunst & Bedrijf is een maatschappelijk verantwoorde onderneming: daarmee bedoelen we dat we bewust een maatschappelijk ideaal nastreven waarbij mens, dier en milieu in hun waarde worden gelaten en tot ontplooiing kunnen komen.

 

´Met de Atelierschool kun je voor jezelf beginnen´

Cursisten en deelnemers van de Atelierschool van Kunst & Bedrijf, kunnen in de atelierpraktijk tevens toewerken naar de realisatie van een eigen, kleinschalige beroepspraktijk waarin individuele coaching en creativiteit een specifieke plaats innemen. 

 

Profiel Kunst & Bedrijf:

Kunst & Bedrijf Oss is sinds 2003 gespecialiseerd in kleinschalige procesbegeleiding en uitvoering op het gebied van autonome en toegepaste kunst: restauratie, beeldende kunst en vormgeving. Op het gebied van bedrijf zijn wij actief voor: particulieren, management, personeel en organisatie met coaching, opleiding en training volgens Speyermethode en Chirotherapie.

 

Onze inhoudelijke bedrijfsbandbreedte hebben we te danken aan iedere ontmoeting, client, bedrijf en organisatie die voor onze dienstverlening en ondersteuning heeft gekozen. Ons doel is een actieve bijdrage leveren aan het realiseren van duurzame groeidoelstellingen door aandacht en waardering voor pril begin en eerlijke ambitie. 

 

Over mij:

ik ben geboren in Breda in 1961; in een gezin met vijf kinderen. Mijn ouders waren allebei beeldend kunstenaar. Mijn vader was docent grafiek van 1952-1979 aan de Sint Joost Academie in Breda. Hij is een grote inspiratiebron voor mij. Mijn reizen, zoeken en spirituele footprints liggen her en der in: breda, china, mongolië, rusland (1980) amsterdam (1979-1989), italië; naast mijn ouders zijn er andere mensen die me enorm hebben geinspireerd en dat is meestal wel maar niet altijd onopgemerkt gebleven; bhagwan/osho (1985-1989); open your heart / mysteryschool amsterdam (1985) waar ik gelukkig genoeg, mijn partner Christien heb ontmoet. In (1990) frankrijk en spanje; verhuizen naar oss (1990-); contemplatie en actief in de seculiere orde van de Karmel (1990-2005); afscheid van mijn ouders en hun artistieke nalatenschap (amsterdam + 2000 / amsterdam + 2008).

 

Mensenrechten, dierenrechten, milieu en bezieling zonder soortelijk gewicht, vind ik belangrijk.